Когато пея“ влиза в плейлиста на новия сезон, маркирана от

...
 Когато пея“ влиза в плейлиста на новия сезон, маркирана от
Коментари Харесай

Когато пея събира в дует Калин Вельов & Мария Аврамиди

 „ Когато пея “ влиза в плейлиста на новия сезон, маркирана от яркото наличие на Калин Вельов и певицата с гръцки генезис Мария Аврамиди.

 

Песента е по музика, текст и аранжимент на Вельов и носи емблематичните за музиканта положителни страсти, мощ и сила, които не може да се опишат с думи. Трябва да се изпеят.  

 

" Когато пея “ е основана, с цел да подсети една елементарна житейска

философия- споделя Калин Вельов- Трябва да мислим позитивно, да следваме пътя си, без значение от всичко, което се слува в живота ни. Доброто въодушевление, усмивката и позитивните мисли са силата, което би трябвало да ни води напред и да следваме фантазиите си. “

 

Песента „ Когато пея “, основана с поддръжката от НФ Култура, събира в музикален тандем Калин Вельов и очарователната Мария Аврамиди.

 

Това не е първата артистична среща сред двамата. Мария е вокалист и на бразилската латино денс групировка „ АМАЗОНИЯ “, продуцирана от Вельов.

 

Изгарящо е партньорството им на сцената, в екзотичните ритми на „ АМАЗОНИЯ “, когато паралелно до тях застават и латино актьори от Бразилия, Аржентина, Ангола и Нигерия.

 

„ Когато пея “ среща Калин и Мария и с различен известен актьор. В записа на песента и в фотосите на видеоклипа към нея се включва и латино-джаз басиста Борис Таслев.

 

Стилът му влиза в музикална колаборация с майсторския щрих на Вельов, който записва всички останали музикални принадлежности в плана.

 

КОГАТО ПЕЯ

Музикален продуцент: Калин Вельов

Музика, текст и аранжимент: Калин Вельов

Мастеринг - Юлиян Янев (JJ Mastering Studio)

Микс: Светослав Заров

Режисьор и оператор: Валентин Иванов - " sValio "
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР